Auberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – Slenaken

Auberge De Smockelaer

TYPE

Vakantie­woning

PERSONEN

Max. 60 personen

LOCATIE

Heijenrath – Slenaken
Auberge De Smockelaer
In dit unieke dorpje van Zuid-Limburg kun je proeven en genieten van de Limburgse gastvrijheid. Van de natuur, van ons erfgoed, onze cultuur en onze typische streekproducten. Het prachtige landschap om ons heen biedt rust en een bijzondere sfeer. Bovenop de hellingen van het Geuldal, noordoostelijk van Slenaken, 250 meter van de Belgische grens. Slenaken wordt omringd door prachtige bossen, het Geuldal en het Gulpendal waardoor er een paradijs is ontstaan voor natuurliefhebbers. De holle wegen, hellingbossen, rivierdalen en glooiende weilanden bieden een garantie voor een heerlijk verblijf.

De Smockelaer is sfeervol gehuisvest in een geheel in stijl gerestaureerde vierkante hoeve uit de achttiende eeuw.
De naam is geïnspireerd op de romantiek van de vroegere smokkelpraktijken in het grensgebied.

We bieden karakteristieke accommodaties, luxe vakantiewoningen, bed & breakfast en een Bourgondische keuken in ons gezellige restaurant met een zonnig terras.
Ook voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en bruiloften is onze locatie geschikt om een gehele dag te faciliteren. In ons moderne en stijlvolle Vakwerkhuys bieden we ruimte voor zowel vergadermogelijkheden als het organiseren van een prachtig (trouw)feest.

De Limburgse hoeve met fraaie binnenplaats bestaat uit de 3 groepshuizen Roebelsbos, Flab en De Poel en beschikt over in totaal 23 slaapkamers. Elke accommodatie beschikt over een eigen stijlvolle woonkamer en eetkamer. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer en identiteit.

Er zijn elektrische laadpunten voor auto’s aanwezig. Het naastgelegen sportveld en speeltuintje is hartstikke leuk voor de kinderen.

De Smockelaer ligt in het hart van het Heuvelland. Nabij steden Maastricht, Aken en Luik en omgeven door drie stiltegebieden en tien pittoreske dorpjes. Hier is voor jong en oud altijd iets te beleven. De omgeving biedt voldoende uitdaging om te wandelen en te fietsen. Je kunt hier genieten van de rust en de stilte. Er zijn meer dan genoeg highlights op het gebied van kunst en cultuur. Een dagje shoppen ligt op een steenworp afstand en voor de lekkerste streekproducten hoef je niet ver te gaan.

Voor een weekendje weg zijn we de perfecte uitvalsbasis. Met z’n tweetjes, met je familie of met een groep.

Auberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – SlenakenAuberge De Smockelaer - Givelderweg 2 - Heijenrath – Slenaken


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.